Avem 296 de retete in 98 categorii!

Ultimele Retete
You need flash installed to view this header!
Prajitura neagra: Date Added: 5 Apr 2013
Listed in: Retete mancare englezeasca

Ingrediente

Este, de asemenea, cunoscut sub numele de prăjitură închisa, prăjitură englezeasca.

360 g lamaie confiate coaja

360 g coaja de candidă portocaliu

90 g cireșe confiate
45 g ananas confiate
45 g de aur stafide
90 g semințe stafide
18 g coacaze
1/2 cana coniac, sherry sau Madeira
18 g nuci pecan blanched decojite
18 g nuci decojite jumatate de kilogram sau nuci pecan
2 cani faina cernută
1/2 linguriță de nucșoară
1/2 lingurita de scortisoara
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
1/2 ceasca de unt
1 cană de zahăr tos
1 cană de zahăr brun, cu fermitate ambalat
5 oua
1 lingură de lapte
1 lingurita extract de migdale

Instructiuni de preparare

Pregătiți fructe cu coajă cu o zi înainte.
Surcea coaja de lămâie, portocale și de lămâie în fâșii foarte subțiri; tăiat în jumătate și cireșe ananas în pene subțiri.
Retrase din circuitul agricol.
Alege peste stafide si coacaze pentru a elimina tulpini sau semințe; supliment rom, coniac, sherry sau Madeira, și bucurați-vă peste noapte.
Chop migdale și nuci Pecan sau grosolan.
Setați-le deoparte, de asemenea.

În ziua următoare, ungeti o tigaie de 10-inch tub, patru 450g cutii de cafea, sau 2 oale pâine de măsurare 9 x 5 x 3 cm.


Pentru a face tortul, se amestecă 1/2 cana faina cernuta, fructele și nucile într-un castron mare.
Cerne faina rămasa pe condimentele si bicarbonatul de sodiu.
Crema de unt pana se inmoaie, apoi pune zahăr tos și zahăr brun pana când amestecul este neted.
Se amestecă în amestecul de oua, lapte, extract de migdale si faina.
Se amestecă foarte bine.
Se toarnă peste fructe și fructe cu coajă lemnoasă și să lucreze împreună cu mâinile până când aluatul este foarte bine amestecat.
Puneti aluatul în tigaie sau oala și apăsați-l ferm în jos pentru a face un tort compact, atunci cand este gatita.
Coaceți la 275 de grade F. O tigaie tub care utilizează tot aluatul va avea 3 1/4 ore.
De bucătărie pâine, care vor deține fiecare jumătate de aluat, se va lua 2 1/4 ore.
Cutii de cafea, pe care fiecare dețin un sfert din aluat, va dura 2 ore.
Scoateți din cuptor prăjitua, se lasa sa stea 30 minute
Desprinde de hârtie maro foarte atent.
Se infasoara fiecare tort în mai multe straturi de tifon îmbibate în rom bine, coniac, sherry sau Madeira.
Publicați într-un container etanș, cum ar fi un ciob mare sau ceainic, și se acoperă bine.
În cazul în care se usuca tifon out, acesta se umezește cu un pic de vin sau băuturi spirtoase.
Nu exagerati.
Prăjitura trebuie să fie ferm, nu, moale, la sfârșitul perioadei de imbatranire.
Acest lucru le va face ușor de felie felii în îngrijite, compacte.

Foto Reteta: Comentarii (0):

This recipe currently has 0 comments. Add your own comment in the right hand menu.

 

Mediu Rapid:

Add New Recipe Contact us about this Recipe Tell a Friend about this Recipe Printer Friendly Version

Voteaza Reteta:
  • Currently 2.13/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.1/5 (8 votes cast)

Posteaza comentariu:

For spam prevention, enter code: Code:

Navigare pe Categorii:

Retete din aceeasi categorie:

Sos Adobo - 2 Brânză și ceapă Paine Bannock (Scotiana) Grădină de mere înghețată Cafea irlandeza

Recipe Cloud Tags:
- Recipe Hit Count - 002812

 

 


 

Thank you, your comments will be reviewed shortly!