Avem 296 de retete in 98 categorii!

Ultimele Retete
You need flash installed to view this header!
Cornish produse de patiserie: Date Added: 9 Apr 2013
Listed in: Retete mancare englezeasca

Ingrediente

Pentru a servi ca o masă, însoțească cu piure de cartofi, legume verzi și sos de casă.
Ele sunt foarte calde sau reci pentru picnic sau în lunchbox.

4 cani faina
1 cana de scurtare legume solid (la temperatura camerei)
6 linguri de apă cu gheață
1 linguriță de sare
Lapte pentru periaj patiserie
240 g carne de vită macră
180 g cartofi tari, curatati si taiati in cuburi de 1/2-inch
1 ceapa, decojita si taiata cubulete.
1 lingurita Ierburi uscate, amestecate
Sare și piper negru proaspăt măcinat
4 sau 5 linguri de carne de vită sau supa de pui sau sos

Instructiuni de preparare

Combina 1/2 cana de faina, scurtare, apă cu gheață și sare într-un bol mare si se bate cu o lingura de lemn.
Cu vârful degetelor, amestecati restul de făină repede, fără să-l lucrati prea mult.
Dacă nu este suficienta umiditate pentru a se combina, se adaugă nu mai mult de 3 linguri de apa rece.
Aduna-l ca o minge, se acoperă cu o cârpă umedă și frigider.
În timp ce patiserie este relaxant, amestecati carne de vită, cartofi, ceapa, ierburi, sare și piper într-un castron și se adaugă suficient sos pentru a combina amestecul.
Împărțiți patiserie, lăsând jumătate în frigider.
Rola de la aproximativ 1/16 inch grosime și tăiat 5 - sau cercuri de 6 inch.
Repetați cu cealaltă jumătate de patiserie.
Nu reutilizați resturi ca acestea vor fi fost rulat de două ori și acest lucru va provoca patiserie să se micșoreze și să fie greu.
Incalziti cuptorul la 425 de grade F.Ungeti cu grăsime o foaie de copt.
Amestecul de carne de vilă uniform în centrul fiecărui cerc și fiecare perie cu lapte.
Îndoiți aluatul peste, astfel încât o parte îndeplinește partea opusă și prindeți împreună.
Forma ar trebui să fie o lună jumătate, cu margini cu pliuri în cazul în care aveți ciupit împreună.
Perie peste tot ușor cu lapte.
Coaceți timp de 10 minute, apoi se reduce temperatura la 325 de grade F și se coace încă 45 de minute, până când aluatul este un maro deschis și mirose bine.


Foto Reteta: Comentarii (0):

This recipe currently has 0 comments. Add your own comment in the right hand menu.

 

Mediu Rapid:

Add New Recipe Contact us about this Recipe Tell a Friend about this Recipe Printer Friendly Version

Voteaza Reteta:
  • Currently 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.0/5 (7 votes cast)

Posteaza comentariu:

For spam prevention, enter code: Code:

Navigare pe Categorii:

Retete din aceeasi categorie:

Friptură de vită și plăcintă de rinichi Whiskey fog Fursecuri cu unt si rom Turta dulce cu nuca Cafea irlandeza

Recipe Cloud Tags:
- Recipe Hit Count - 001904

 

 


 

Thank you, your comments will be reviewed shortly!