Avem 296 de retete in 98 categorii!

Ultimele Retete
You need flash installed to view this header!
Carne de vita cu bere: Date Added: 16 Apr 2013
Listed in: Retete mancare englezeasca

Ingrediente

90 g carne de vita dezosată
20 g bacon
4 cepe medii , felii
1 cățel de usturoi , tocat
3 linguri de faina
1 cană cu apă
480 g bere neagră
1 foaie de dafin
1 lingură de zahăr brun ambalat
2 lingurite de sare
1/2 lingurita de frunze de cimbru uscat
1/4 lingurita piper
1 lingura otet
patrunjel tocat
Fidea fiarta

Instructiuni de preparare

Se taie carnea de vită în felii de 1/2-inch, taie felii în fâșii de 2-inch.
Se taie șunca în bucăți 1/4-inch, se prăjește în cuptor pana se rumenesc.
Scoateți bacon cu spumiera; de scurgere.
Se scurge grăsimea.
Se gateste și se amestecă ceapa si usturoiul in 2 linguri de slănină rezervat pana cand ceapa este frageda, aproximativ 10 minute.
Elimina ceapa.
Se gateste și se amestecă carnea de vită în slănină rămasa până devine maro, aproximativ 15 minute.
Se amestecă carnea în făină, se amestecă treptat în apă.
Adauga ceapa, bere, frunze de dafin, zahar brun, sare, cimbru și piper.
Trebuie doar să adăugați suficientă apă pentru a acoperi carnea de vită, dacă este necesar.
Se încălzește până la fierbere, se reduce focul.
Se acoperă și se fierbe până când carnea de vită este fiarta 1/2 ore.
Îndepărtați frunza de dafin.
Se amestecă în oțet, se presara cu șuncă și pătrunjel.

Randamentele 6 portii.

Foto Reteta: Comentarii (0):

This recipe currently has 0 comments. Add your own comment in the right hand menu.

 

Mediu Rapid:

Add New Recipe Contact us about this Recipe Tell a Friend about this Recipe Printer Friendly Version

Voteaza Reteta:
  • Currently 2.82/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.8/5 (11 votes cast)

Posteaza comentariu:

For spam prevention, enter code: Code:

Navigare pe Categorii:

Retete din aceeasi categorie:

Cornish produse de patiserie Smântână Devonshire Brânză și ceapă chitait de balon Rulouri de carnati

Recipe Cloud Tags:
- Recipe Hit Count - 002880

 

 


 

Thank you, your comments will be reviewed shortly!