Avem 296 de retete in 98 categorii!

Ultimele Retete
You need flash installed to view this header!
Eccles tort: Date Added: 9 Apr 2013
Listed in: Beef

Ingrediente

Congelate de patiserie instabilă

2 linguri de unt

2 linguri de zahăr brun

3/4 ceasca stafide

2 linguri de coaja de amestecat confiate, tocat

Vârf de cuțit de nucșoară

Vârf de cuțit de ienibahar

1 albuș de ou bătut

Zahăr să stropească

Incalziti cuptorul la 425 grade F.

Instructiuni de preparare

Se amestecă zahărul în unt topit.
Adauga coacăze, coaja, nucsoara si ienibahar.

Intindeti aluatul si se taie foarte subțire 6-inch runde, folosind o farfurie.
Heap completarea mijlocul fiecarei runde.
(Face aproximativ 8 - 10 prăjituri - împart umplutura dintre ele.) Umeziți marginile, să întocmească aluatul peste umplutura, prindeți împreună, întoarceți și aplatiza cu vergea până la o coacaze câteva arata doar prin.
Asigurați-3 bucăți mici pe partea de sus a fiecărei tort.
Perie cu albuș de ou si se presara cu zahar.

Puneti pe foaie de copt si se coace timp de 15 minute sau până când auriu.





Foto Reteta:

This recipe currently has 0 pictures.

Comentarii (0):

This recipe currently has 0 comments. Add your own comment in the right hand menu.

 

Mediu Rapid:

Add New Recipe Contact us about this Recipe Tell a Friend about this Recipe Printer Friendly Version

Voteaza Reteta:
  • Currently 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 1.8/5 (10 votes cast)

Posteaza comentariu:

For spam prevention, enter code: Code:

Navigare pe Categorii:

Retete din aceeasi categorie:

Paste Tort-palnie olandez Sos pentru rulouri de primavara Paste Antipasto Caserola de pui

Recipe Cloud Tags:
- Recipe Hit Count - 001289

 

 


 

Thank you, your comments will be reviewed shortly!