Fidelitate

Puncte EaterName

Uite care-i treaba cu Punctele Eater

Grozav! Ai acumulat comenzi in valoare de 200 RON.  Alba ca Zapada iti premiaza fidelitatea oferindu-ti  200 Puncte Eater. De acum inainte la fiecare comanda primesti Puncte de fidelitate, adica Puncte Eater.

Informatii generale:

Fiecare  comanda iti aduce  un anumit numar de puncte Eater, egal cu valoarea facturilor tale, care se vor adauga in contul tau de client.

In orice moment poti vizualiza in contul tau numarul de puncte disponibile, cat si numarul de puncte obtinute la fiecare comanda plasata, facand click pe nunarul de puncte afisat in meniul tau de client.
De asemenea, tot aici ai si posibilitatea de a transforma punctele Eater intr-un Cupon Cadou pe care sa il oferi celor dragi.
Alba ca Zapada iti trimite pe adresa de e-mail cu care esti inregistrat Codul Cuponului si link-ul care trebuie accesat in cazul in care doresti printarea pe hartie a Cuponului.

Detalii si regulament de folosire a Punctelor Eater:

1 Pentru fiecare 100 de Puncte Eater primesti cate 1 LEU Eater, daca indeplinesti conditiile de la punctul 3, sa-l ingrijesti pana cand vei decide sa-l “mananci”cu pofta.

2Valoarea de piata a unui LEU Eater este de 1 leu RON.

3Durata de viata a LEILOR Eater din “colectia ta” tale este de maxim 12 luni din momentul in care i-ai primit…asa ca foloseste-i cat sunt inca “tineri”.

4Pentru a folosi Punctele Eater intr-o comanda, trebuie sa ai cont Eater si sa fi acumulat minim 200 puncte…moment in care “primesti”automat prima ta “pereche” de LEI Eater.

5Leii Eater din “colectia”ta se pot schimba pe un “Cupon Eater”, pe care il poti face cadou oricui dintre prietenii sau rudele tale.

6Valoarea Cupoanelor Eater este de minim 2000 Puncte Eater, echivalentul unei “colectii”de 20 LEI Eater.

7Atentie: Odata schimbul facut, nu mai poti sa te razgandesti si sa-ti soliciti LEII Eater inapoi.

8Odata LEII Eater in contul tau, ii poti “manca” dupa pofta inimii, cand vrei, in orice cantitate vrei, doar LEII Eater integrali (nu fractiuni, ca e pacat), restul urmand a se achita cu lei RON.

9Daca achiti in sistem “ramburs” LEII Eater vor intra automat in contul tau, dar ii poti “manca” doar cand se primeste confirmarea efectuarii platilor.

10In momentul achitarii facturii pentru care folosesti LEII Eater, acestia vor disparea automat din “colectia” ta, fiind considerati “mancati”, automat.

11Comenzile anulate nu produc Puncte sau LEI Eater.

12Nu se acorda puncte sau LEI Eater pentru comenzile Eater OFFICE.

13Punctele Eater nu sunt transferabile(doar Cupoanele Eater) conform conditiilor din prezenta.

14Punctele Eater nu se acorda retroactiv.

15Punctele Eater nu se pot schimba in lei RON, doar in LEI Eater, automat.

In cazul cupoanelor Eater se aplica urmatorii termeni:

1Cupoanele Eater se pot combina cu bani.

2Cupoanele Eater sunt rambursabile numai in cazul platii partiale a unor comenzi cu plata online.

3Cupoanele Eater nu se pot preschimba in lei RON, si nici in LEI Eater.

4Cupoanele Eater au valabilitate 12 luni din momentul transformarea Punctelor Eater in Cupoane Cadou.

5Cupoanele Eater nu sunt „purtatoare”de taxe suplimentare.

6Datele de expirare sau alti termeni pot fi aplicati Cupoanelor Eater promotionale numai de catre Eater Online.

 

* Eater Online poate modifica aceasta Intelegere din timp in timp. Toate sau oricare dintre modificarile acestei Intelegeri vor fi reflectate pe Website si revizuirile vor fi indicate cu datele respective.