Despre Noi

Piticii "Eater", din poveste....

Name

                                                                                                          ....in realitate                                                                                                                                                                       

Totul a inceput ca intr-o poveste in ziua  in care  Alba ca Zapada i-a intalnit pe Americani, pentru ca mai devreme sau mai tarziu...trebuia sa se intample si asta...

Oricum se plictisise sa mai gateasca pentru Pitici si chiar Piticii nu mai aveau chef sa puna masa  si sa faca ordine in bucataria din casuta ...asa ca s-au bucurat cu totii sa afle ca Americanii aveau un sistem infailibil care iti permite sa... mananci intr-un click, fara toate problemele bucatariei de acasa.

Intai au testat ei sistemul si a fost ''Synergetic'', asa ca s-au asociat cu Americanii ca sa aplice sistemul ''EATER'' peste tot in Romania, de altfel tara de bastina a Piticilor Eater!

Zis si facut... s-au pus cu totii pe treaba, pe scris meniuri, pe sunat la restaurante,  la curieri, prin toate orasele, s-au pus pe scris programe si alte alea, stiute doar de Web-Piticii specializati si gurmanzi.

Asa ca a iesit un site atat de MARE si de tare, incat... pana si Americanii s-au mirat foarte, si i-au lasat pe Piticii EATER cu Alba ca Zapada lor sa aplice tot sistemul lor infailibil aici......sa caute restaurante, cofetarii, vinarii si clienti, sute si sute, in toata tara. Asa au ajuns Piticii sa dezvolte sistemul de comanda pe internet pentru generatiile de Pitici EATER care vor veni, totul rapid si eficient, totul online si culmea...:

...Totul intr-un click, exact ca in povestea aia cu: …'' Da click pe pitic...si mananci intr-un Click ''.

Si cu ei a inceput TIMPUL EATER si au trait fericiti cu toti Eaterii restaurantelor lor pana la …

...Ca daca nu ar fi, nu s-ar povesti...

...Dar POVESTEA MERGE MAI DEPARTE in lumea reala EATER.

Va asteptam alaturi, in ''La Famiglia EATER''!

 TIMPUL EATER A INCEPUT!