Caută restaurant
Specific

Ti-e pofta de mancare libaneza? Ti-e foame si vrei sa comanzi mancare japoneza? Sau poate mancare chinezeasca, mancare mexicana, mancare fast food, mancare greceasca sau orice alt meniu de restaurant?

Nimic mai simplu.

Cauta restaurantele care livreaza mancare prin Eater.RO dupa specific. Trebuie doar sa specifici orasul si felul de mancare preferat. Iti vor fi afisate toate restaurantele pentru comenzi de mancare in specificul bucatariei selectat.

Acum trebuie doar sa rasfoieste meniul, sa cauti prin multitudinea de meniuri, preparate si retete culinare ( mancare mediteraneana, mancare turceasca, mancare raw, vegan, mancare spaniola, mancare pescareasca) si sa plasezi comanda.

Alaturi de mancare poti comanda si bauturi alcoolice sau bauturi racoritoare, dulciuri sau prajituri pe saturate.

Poti sa comenzi mancarea online, telefonic, vezi la datele de contact, iar piticii Eater iti vor livra mancarea la domiciliu sau birou.

Livram mancare in tot Bucurestiul, in toate sectoarele si chiar in judetul Ilfov. Piticii Eater livreaza mancare si in tara, in orasele mari si mici. Taxa de transport pentru comanda de mancare este calculata in functie de km si este separata pentru fiecare restaurant de la care comanzi mancare.

La Eater.RO nu este comanda minima. Fie ca vrei sa comanzi de mancare doar o cioba de perisoare, un pui la gratar, mititei sau cartofi prajiti, piticii Eater iti livreaza mancare preferata la domiciliu sau birou.