Caută restaurant
În oraşul tău

Ti-e foame? Te grabesti si vrei sa comanzi mancare repede, repede? Nimic mai simplu.

Cauta restaurantele cele mai aproape de casa ta sau la birou, cu livrare sau pick up, trebuie doar sa specifici orasul si adresa ta ( numele strazi e suficient). Iti vor fi afisate restaurantele cele mai aproape de zona de livrare specificata, restaurante cu livrare...prin piticii Eater.

Acum trebuie doar sa rasfoieste meniul, sa cauti prin multitudinea de meniuri, preparate si retete culinare( mancare traditionala romaneasca, mancare chinezeasca, mancare arabeasca, mancare italiana, mancare vegetariana etc.) si sa comanzi felul de mancare preferat.

Alaturi de mancare poti comanda si bauturi alcoolice sau bauturi racoritoare, dulciuri sau prajituri pe saturate. Comenzile de mancarea se pot efectua online sau poti suna la numerele noastre de telefon afisate in prima pagina sau la datele de contact, iar piticii iti vor livra mancarea la domiciliu sau birou.

Livram mancare in tot Bucurestiul, in sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6 si chiar in judetul Ilfov si livram mancare in toata tara, in orasele resedinta de judet sau in alte orase. Taxa de transport este calculata in functie de km si se calculeaza separat pentru fiecare restaurant de la care comanzi.

Piticii Eater nu au comanda minima. Fie ca vrei sa comanzi de mancare doar o cioba de burta, un meniu de pranz, o pizza sau o shaorma, Eater.Ro iti livreaza mancare preferata la domiciliu sau la birou.