Carnavalul Eater Fiesta

Lumea Eater … intra in Carnaval!

Name

E vremea carnavalului! E Carnavalul Eater!

E Februarie 2013 …. si toata lumea e in Carnaval!
Din Venetia pana la Rio, din San Marco pana in Shanghai … in februarie lumea traieste in culori, se bucura si rade, lumea danseaza si petrece!
Ca sa ne molipsim si noi de spiritul Carnavalului, Eater.RO va aduce Carnavalul Fiesta ACASA!
Piticii Eater iti aduc din 4 Februarie o fiesta de concursuri, mese romantice, masti de carnaval, glume, quizuri, premii, multe premii, valuri de sampanie si de prieteni noi!
Intrati cu noi acum in “Carnavalul Eater”pe ritmuri de samba, spuma de sampanie si parfum de Valentine's Day si din 4 februarie te asteptam la: Concursul “Eater Fiesta”, Concursul “Eater Maschera”, Concursul “Eater Sweet Valentine's” si Concursul “Eater Lucky Quiz”si vezi ce surprize ti-am pregatit!

Eater FIESTA:
Inscrie-te chiar azi la Concursul “ Eater Fiesta “, strange cat mai muuuulte puncte, prin like – uri, share – uri si invitati si ….. CASTIGA!
Poti castiga saptamanal:

● O cina romantica in doi, in fiecare sambata din februarie, cu masti si fotografii “on the house”, o amintire pentru o viata!
● Sampanii si bomboane pentru locurile 2 si 3.
● Iar la sfarsitul lunii, poti castiga marele premiu, un sejur de 4 zile in doi la Viena, in martie, sa te umpli de soare, aromele si parfumul primaverii venetiene!
Concursul se desfasoara in perioada 04. - 28.02.2013 si gasesti conditiile de participare aici!

Eater Maschera:
Intra zilni pe pagina noastra de facebook, da-ne like si share si poti castiga in fiecare ora o masca de carnaval, sa fii pregatit de petrecere! 
Concursul se desfasoara in perioada 04. - 28.02.2013 si gasesti conditiile de participare aici!

Lucky Quiz Eater!
Cu Eater.RO te distrezi completand quizuri funny, dar si poti castiga in fiecare saptamana premii surpriza!
 Tot ce trebuie sa faci este sa te distrezi completand quizul din pagina de facebook si sa te inregistrezi in site-ul nostru!
Concursul incepe in data de 04.02.2013, va fi permanent si gasesti conditiile de participare aici!

 

Reglati-va ceasurile pentru “START FIESTA” si …..BAFTA!

Vezi partenerii concursurilor Carnaval Eater Fiesta aici!

Vezi toate concursurile organizate de Familia Synergy :EaterMagazine.RO, NauticaMagazine.RO, BuildersMagazine, My Builders Jobs.RO si Builders.RO